poniedziałek, 6 kwietnia 2015

Mazurek mistrza Piotra!





    Uwielbiam pałaszować pachnące czekoladą, wanilią czy aromatyczną kawą ciasta i ciasteczka, uczciwie przyznając, że nie koniecznie je piec. :)
Dlatego jestem przeszczęśliwa gdy znajdę cukiernika, który używa prawdziwego najprawdziwszego masła, jaj nie w proszku czy miód pszczeli a nie pszczelo- podobny z zawartością kilograma cukru.
To pyszne ciacho mazurkowe upiekł zdolny cukiernik z Katowic, którego wypieki można poczuć i nabyć w naszym sklepiku na Żwirki i Wigury 16.
Zapraszamy, bo ciacho na najprawdziwszych składnikach :)
Stara, rzemieślnicza robota mistrza Piotra!

1 komentarz:

  1. Uwielbiam mazurki, a ten wygląda znakomicie a smakuje pewnie jeszcze lepiej ;)

    OdpowiedzUsuń